Wat doet keepfactor?


iphone-orangeWat doet Keepfactor?

Keepfactor is een web-based methode die beleggers in kantoren, winkels en logistiek inzicht geeft in het risico dat huurders vertrekken en die informatie levert om ze te houden. Keepfactor onderzoekt de (on)tevredenheid en demografie van huurders door alle medewerkers die in een kantoorgebouw werken, te bevragen. Deze data worden gecombineerd met kerngegevens van het kantoorgebouw en de huurovereenkomsten.

Op het hoogste geaggregeerde gegevens niveau stelt Keepfactor beleggers in staat om gebouwen te prioriteren voor investeringen en om huurders op risico van vertrek te rangschikken, waardoor zicht ontstaat op de meest effectieve manier om waarde aan de portefeuille toe te voegen.

Op het meest gedetailleerde gegevens niveau levert Keepfactor de beheerder de benodigde informatie om ieder gesprek met een huurder echt inhoud te geven.

Keepfactor genereert voor zowel de verhuurder als de huurders nuttige informatie.

In het Property Management Onderzoek worden vragen gesteld over het functioneren van het beheer, de algemene prijs/kwaliteit, duurzaamheid, de klachtenafhandeling en de administratie.